På väggen.
Publicerat den

 


Godare än mat.
Publicerat den

Vid lunchen hade inte Aurora någon som helst lust att äta, men något var hon ju tvungen att få i sig. Små russin var tydligen lite godare i alla fall. Några hamnade i magen vilket var bra. Alltid något.
 


Sjukdomen fortsätter.
Publicerat den

Aurora fortsätter att vara sjuk. Min morgon började med att torka spyor. Inte alls speciellt trevligt. Nu hoppas jag verkligen att det var den sista gången för denna sjukdom.

För övrigt är Aurora relativt pigg. Hon håller igång som vanligt, men är kanske lite slöare och har mindre aptit.


Kvällstecknat.
Publicerat den



Bekräftat.
Publicerat den

Vinterkräksjukan är här. Underbart.


Första pussen.
Publicerat den

Idag fick jag första eget initierade pussen av Aurora. Eller jag fick faktiskt flera efter varandra. Så himla gulligt! ♥ Älskade älskade barn. Du kan få hur många pussar du vill. ♥


Calligrafi.
Publicerat den

Inhandlade en calligrafipenna idag. Självklart var jag tvungen att testa den direkt. Detta blev resultatet. Vad tycks?
 


Hej och välkommen!
Publicerat den

Vinterkräksjukan. Typ. Troligtvis. Aurora har spytt två gånger nu på morgonen. Första gången trodde jag att det var för att hon hostade samtidigt, men i bilen på vägen till dagis var det bara att vända om hemåt igen. Förhoppningsvis är lillan på bättringsvägen redan nu och förhoppningsvis blir ingen annan i detta hushåll sjuk.


Nallegos.
Publicerat den

 


Gud vad jag älskar't!
Publicerat den

Att sitta och vänta på att telefonen ska ringa i två och en halv timme är sådär lagom kul. Läkare och deras telefontider, jag säger då bara det..
 
Uppdatering 1: Insåg att jag måste ringa några samtal idag. Typ nu, men det går ju inte för det finns ju en risk att läkaren får arslet ur och ringer just när jag ringer. Typiskt min otur också. Så jag vågar inte ta den risken. Ring läkare, RING NU!
 
Uppdatering 2: Då samtalet från läkaren aldrig kom bestämde jag mig för att istället ringa tillbaka till vårdcentralen för att ifrågasätta varför läkaren aldrig ringde mig. Då fick jag svaret. Det var tydligen imorgon han skulle ringa. Ehh och när missade jag det? Det kan ju ha varit så att jag hade så mycket att göra när tanten rinde och bokade in telefontiden att just orden, "på onsdag", undkom mig. (Jag skulle precis gå in till tandsköterskan när det ringde igår. Med mobilen i ena handen, ett barn på den andra armen och puttandes en vagn framför sig, samtidigt, kan ha gjort mig liite ofokuserad.) Jahaja, det var den väntan i onödan. Så mellan 08.00 och 08.30 imorgon kommer jag förhoppningsvis att prata med läkaren.


Dagen.
Publicerat den

Idag har vi haft fullt upp. Vi började dagen med Auroras tandläkarbesök. Det gick helt okej. Egentligen var det mest ett informationsmöte om hur jag ska sköta Auroras tänder. Men sköterskan ville i alla fall kolla i damens lilla mun. Här tog det stopp. Aurora ville inte alls vara med. Men efter lite stretade och fasthållande fick sköterskan se det hon ville.
 
Efter besöket gick vi hem igen och åt lunch. Sedan begav vi oss in till stan för att träffa mammorna. Som vanligt var det en trevlig träff. Alltid lika roligt. Aurora var lite blyg i början, men det släppte efter en stund. Nedan är två bilder på Aurora då hon hade blivit lite mer varm i kläderna. Hon sprang och skrattade om vartannat. Det är lika roligt att se varje gång hon får sina ryck. Två av mina systrar kom även förbi biblioteket en sväng vilket var trevligt. 
 
Vi avslutade dagen med att handla lite. Jag använde upp en bunt (snarare fem) rabattkuponger som hade legat i plånboken några månader. De gick ut nu i slutet på januari så det var på tiden. Sammanlagt sparade jag 112 kronor. Inte dåligt. Kanske ska jag bli som de där kupong-letarna på tv som handlar saker för typ ingenting. Jag blir lika förvånad varje gång jag ser det programmet. Vilket liv de lever. Spana in det vet jag!
 
Nu sitter jag i soffan och kollar film och bloggar. Snart är det dags för sängen. Imorgon är det tillbaks till dagis för Auroras del och jag ska plugga och läsa litteratur till kursen jag började på förra veckan. Det känns som att det kommer att bli en riktigt bra vecka den här veckan. :)
 
 


Hemma igen.
Publicerat den

Sedan någon timmes tid är vi hemma igen. Så skönt! Aurora sover och jag har fixat och plockat med lite allt möjligt. Nu är det snart dags för sängen för min del också. Imorgon har vi lite saker inplanerade. Först ska Aurora till tandläkaren på sitt första besök. Ska bli intressant. Sedan ska vi in till stan för att träffa föräldragruppsmammorna. Ska bli kul! :)


Hjälper morfar.
Publicerat den

Min pappa höll på att sortera papper nu på eftermiddagen. Självklart skulle Aurora hjälpa till. ♥
 
 


Fortfarande hos pappa.
Publicerat den

Vi blev kvar hos min pappa inatt. Så fick det bli. Jag och min syster B satt och pratade en massa när alla andra hade åkt hem eller åkt iväg på annat. När klockan började närma sig ett var det lika bra att sova kvar och jag hade faktiskt ingen lust att dra upp Aurora mitt i natten för att promenera hem.
 
Än så länge har vi haft en lugn morgon. När Aurora sov på förmiddagen följde jag med syster B och M på promenad med deras hundar. När vi kom tillbaka vaknade Aurora och nu kollar vi tv. En riktig skön och lugn dag blir det idag.


Spelkväll.
Publicerat den

Idag hade syster M och en av hennes vänner anordnat en spelkväll hemma hos pappa. Trevligt tänkte jag och nu är vi här. Aurora ligger på övervåningen och sover. Damen hade endast sovit tjugo minuter på hela dagen så hon var rejält trött och somnade fort. Än så länge har vi spelat charader och Med andra ord. Nu får vi se vad som händer. Antingen blir det ett spel till eller så ser vi någon film. Myskväll! 


Kusinmys.
Publicerat den



Ute i snön.
Publicerat den

Idag var jag, N och Aurora ut på promenad. Aurora har dock inte riktigt förstått sig på det där med att promenera utomhus. Efter några minuters omväxlande stegtagande och vägrade vid att gå fick Aurora åka i vagnen istället.
 
 
 


Jag drömde inatt.
Publicerat den

Att jag vann på lotto. Men den drömmen blev inte sann.
 


Bra att testa innan.
Publicerat den

I födelsedagspresent av morfar fick Aurora en bilstol av större modell. En riktigt bra present tycker jag. Då vi behöver hjälp med monteringen av stolen står den för tillfället och tar upp plats i hallen. Aurora ville nu på morgonen testa att sitta i solen. Visst tänkte jag. Alltid bra att testa innan den på allvar ska användas i bilen.
 
 


Så vill man inte börja dagen.
Publicerat den

Från Auroras rum:

Mamma! Mamma, mamma. Mamma! Baj..baj..baj.. Mamma!

Det var falskt alarm. Jag blev glad.


De sista av solens strålar.
Publicerat den

 
 


Färdig!
Publicerat den

Nu väntar jag bara hem min lilla gulleplutt. Så får jag pussas och kramas en massa. ♥



Om jag bara kunde..
Publicerat den

.. rita istället för att skriva PM. Det skulle vara så mycket roligare.



God morgon!
Publicerat den

Idag blev det en lugn morgon för min del. Min moster skulle iväg med min kusin så de passade på att lämna av Aurora på dagis på väg in till stan. Det tackar jag för! :)

Min morgon blev som sagt lugnare än vanligt idag. Jag fick äta frukost i lugn och ro, vilket ni säkert har förstått inte händer särskilt ofta, och sedan kunde jag ta mig en lååång dusch utan tankar på vad Aurora kanske skulle kunna ha för sig under tiden. Snacka om bra start på dagen! Jag känner mig peppad och energifylld! Dags att sätta igång med PM skrivandet.

Dagens:
Att göra: Skriva klart Pm:et!
Dagens väder: Soligt och klart på himlen! Riktigt fint. Minus 13.4 grader.
Dagens frukost: En limpmacka med gravad lax, apelsin och apelsinjuice.
Dagens låt: The Script - This = Love.
Dagens jag-ser-fram-emot: Att kramas och gosa med Aurora när hon kommer hem från dagis.


I väntan på inspiration.
Publicerat den

Hemskt va? Fast vid närmare eftertanke ser det nästan ut som sådana där glaskulor som man lekte med som liten..
 


Onsdag.
Publicerat den

 
Det var minus nitton grader imorse när jag gick upp. Vilket var lite väl kallt tycker jag. Då jag skulle åka till dagis med lillan kändes till och med bilen seg i kopplingen och styrningen. Säger bilen ifrån så är det kaaallt.

Aurora blev ledsen vid avlämningen idag igen. Jag tror att hon har förstått lite mer om vad dagis faktiskt innebär, vilket bara är naturligt. Aurora blir mer och mer medveten om omvärlden och det kommer att yttra sig på olika sätt. Det här med dagis kommer att vara jobbigt ett tag framöver och det får det vara.
 
När jag kom hem försökte jag sätta igång med arbetet som jag ska skriva nu i vår. 7,5 högskolepoäng på ett enskilt valfritt arbete. Den ni! Frågan var bara VAD jag skulle skriva. Vet ni hur svårt det är att komma på vad man ska skriva när man får skriva om vadsomhelst? Jag har spånat sedan igår, men så kom jag på det. Äntligen! (Med lite hjälp av min moster måste jag då också säga.) När det väl var bestämt så gick det lite lättare. Nu har jag i alla fall hittat litteratur och kommit igång med det PM som ska in nästa vecka. Känner mig duktig. Det kommer bli bra det här! :)
 
Efter lunchen åkte jag och hämtade hem lillan från dagis. Hon blev jätteglad över att se mig vilket värmer mammahjärtat något så otroligt! Väl hemma igen busade vi och åt mellis. Nu sover hjärtat sin eftermiddagsvila. Det var dagen så här långt. Snart är det dags att börja med maten och ikväll ska jag sätta igång med mitt tredje rit-projekt. Ska bli kul!


Nedräkning.
Publicerat den

Två timmar och fyrtiofem minuter kvar nu. Sedan är jag officiellt en student igen. Nu är jag taggad!


I ram.
Publicerat den

 


Förmiddags fika.
Publicerat den

Idag åkte vi och handlade efter att vi hade lämnat Aurora på dagis. Vi hittade billiga semlor på Maxi så detta fick bli förmiddags fikat denna tisdag. Helt okej tycker jag.
 


Bebis himlen.
Publicerat den



Nervös?
Publicerat den

Imorgon smäller det! Dags för skola efter över ett års uppehåll. Jag har nog inte riktigt insett att det faktiskt är dags än. Den insikten kommer troligtvis ikväll eller imorgon. Och DÅ blir jag nog rejält nervös. Känner mig väldigt oförberedd på det som komma skall, vilket inte alls känns speciellt bra, men jag blir nog snabbt varm i kläderna igen. Är det något som jag är bra på så är det att hänga med i skolan och allt vad det innebär. 


Mamma, är du där?
Publicerat den

Mamma? Mamma, mamma? Mamma!? Mamma. Ma.. ma?

Så här låter det nu för tiden hemma, mest hela tiden. Aurora har insett vad mamma betyder och använder det väldigt flitigt. Jag tror att hon använder det för att kolla vart jag är och för att kolla så att jag finns inom hörhåll. Än så länge är det lite sött, men jag kan tänka mig att det blir lite enerverande efter ett tag.


Barnlös promenad.
Publicerat den

Idag hade jag planerat in en promenad med min ena syster. Men så ringde telefonen. Det var Aurora farfar som ringde och frågade om de inte kunde låna Aurora för att gå ut på en promenad. Visst sade jag! Så jag packade ihop Aurora i vagnen och de begav sig på promenad medan jag gick på promenad utan barnvagn och bebis. Det händer inte så ofta det. Trevligt med omväxling



Ettårstrots?
Publicerat den

Finns den? Aurora har börjat visa sin egen vilja på sista tiden. Det är i och för sig bra, men i längden blir det lite jobbigt. Ofta brukar detta visa sig i att Aurora lägger sig på golvet och skriker och fäktar med armar och ben då hon inte får som hon vill. Vi får väl se hur länge detta håller på.



Mysigt värre.
Publicerat den

En fördel med att vi nu bor i hus är att vi kan elda i kaminen. Mysfaktorn är hög!



Sagt av Aurora.
Publicerat den

Mamma?
- Ja?
- Mamma ommpa ommpa.
 
Jag sjunger ofta "Tänker om jag hade en liten liten apa.." för Aurora och nu har hon börjat sjunga med och säger ibland ommpa. Så gullig hon är min lilla plutt. ♥


Frostigt värre.
Publicerat den



Jämförelse.
Publicerat den

Här får ni både originalet och blyertsteckningen på Aurora. Tänkte att det kunde vara kul för er att se och jämföra båda.
 
 


Fredagspromenad.
Publicerat den

Blev en promenad med syster A och M idag. Samt deras hundar. Det var en riktigt skön promenad. Om än lite kallt ute. Minus elva grader stod det på termometern när jag gick hemifrån. Jag fick till och med frost på ögonfransarna. Haha. Här kommer en bild på mitt hjärta under promenaden. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Blyertsteckning på Aurora.
Publicerat den

Detta åstadkom jag under gårdagen. Fin va? Jag har fått en sådan energi på senaste tiden och jag ville göra något kreativt. Detta blev slutresultatet. Jag är riktigt nöjd. Sammanlagt tog det cirka fem timmar att rita denna.
 
 
Har verkligen saknat att måla/rita. Men det ska det bli ändring på nu. Har redan lite planer på vad jag ska göra härnäst.


En bit på väg.
Publicerat den



Supernöjd.
Publicerat den



Ser ni vem?
Publicerat den



Bye bye?
Publicerat den


Imorgon smäller det. Åker det av? Ja troligtvis, men vi får se vad som händer när jag väl sitter där i frisörstolen. Iiihh, spännande!
 
                                                       Inget mer jagsätteralltiduppdetientoffs.
 


Skottat snö.
Publicerat den

När jag kom hem från att ha lämnat Aurora på dagis skottade jag undan den snö som hade kommit under natten. Det hade säkert kommit tio centimeter under natten bara. Galet mycket. Det tog en halvtimme-fyrtio minuter att få undan alla snö. Pjuh! Nu hoppas jag att det här är den sista snön för denna vinter. Hoppas kan jag ju alltid göra. ;)
 


Ledsen igen.
Publicerat den

Aurora var ledsen idag igen när jag lämnade henne på dagis. Inte så roligt. Men då det gick över snabbt efter avlämningen igår och resten av dagen fungerade bra så kändes det lättare att gå därifrån idag.


Till er som ännu inte har lämnat era barn på dagis är väl tipset att göra avbrottet så snabbt och smidigt som möjligt. Det är ingen idé att stå och pussas och kramas en massa för då blir det ett utdraget avbrott vilket inte är bra för varken dig som förälder eller för barnet. Jag anser att det är bättre att säga hej då och vi ses sen och sedan gå därifrån så snabbt som möjligt. Är du orolig som förälder kan du ringa till dagiset och fråga hur det gick när du hade gått istället.


På repeat.
Publicerat den



New in!
Publicerat den

Dags för ny header. Javisst! Blev helt okej tycker jag. Var ett tag sedan jag gjorde en ny header och det tog ett tag innan jag klurade ut hur jag ville ha den. Det svåraste var dock att finna bra bilder. Har ju inte använt systemkameran lika mycket som förr, vilket har sina anledningar, och det har resulterat in en dåligt uppdaterad fotobank. Ska bli bättring på den fronten!
 
Gamla:
 
Nya:
 
Vad tycks? Nu ska jag bara försöka hitta/fota en ny profilbild. Ut med det gamla och in med det nya. :)


SNÖÖÖÖ.
Publicerat den

Det tar en halvtimme-fyrtio minuter att gå hem från Auroras dagis. Detta var vad jag gjorde alldeles nyss. Normalt sett skulle det ha varit en riktigt skön promenad, men inte idag. För det snöade och snöade och snöade och snöade och snöade och snöade. Ja ni fattar poängen. Något positivt var att det var lagom kallt och att det faktiskt var liiite mysigt även om jag nog helst hade föredragit att se ordentligt.


Dagis dags.
Publicerat den

Idag var det dags för dagis igen för Aurora. Lämningen gick dock inte så bra idag. Hennes inskolningsfröken var inte där så då blev hon lite ledsen. Hon kände sig nog lite otrygg. Jobbigt. Förhoppningsvis gick gråten över efter en stund. Gjorde lite ont i mamma-hjärtat att gå därifrån, men jag vet att det inte är hela världen om hon gråter lite och det brukar gå över så fort hon får något annat att tänka på. Samtidigt är det väldigt skönt att känna att jag litar på Auroras fröknar. Det är ju faktiskt ens eget barn man lämnar bort så på något annat sätt ska man inte ha det. 


Aurora-besök.
Publicerat den

Idag fick Aurora besök av sin pappa och farmor. Kul för henne. Auroras farmor hade skickat en tröja till henne. Jätteställt. De busade och lekte och det var skönt att se att Aurora inte var så avståndstagande. Hon var det lite i början men efter ett tag släppte det.


Bokat tid.
Publicerat den

Till på torsdag har jag bokat tid för klippning. Ska bli kul. Det är verkligen dags nu. Var nog närmare två år sedan sist. Helt sjukt att det var så länge sen. Tiden går fort när man har roligt. ;)


Morgonen.
Publicerat den

Nu på morgonen gick Aurora omkring med en nalle som hon fick av min minsta syster i julklapp. Jag tror att hon tycker att den är riktigt mysig och gosig. Det är kul att se lillan då hon går omkring och bär på en nalle som är hälften så stor som henne själv samtidigt som hon pratar med den. Och säger "njallee". De första orden är verkligen roliga att höra.
 
                                                                     Du värmer verkligen mitt hjärta. ♥


Promenad i kylan.
Publicerat den

Jag och Aurora följde med min kompis till bussen när hon skulle hem. Sedan gick vi en liten sväng. Det är kallt ute då man promenerar och det blir frost på suffletten på vagnen och mössan. Jag tog på mig en varm jacka och termobyxor viket var välbehövligt.  Det var kallt men samtidigt väldigt skönt med frisk luft.

Nu ska vi fortsätta kolla på filmen vi såg på igår. Den var tre timmar lång så vi bestämde oss för att pausa mitt i. Jag hoppas att den slutar bra.

Nedan är två bilder från promenaden.
 
 


Kallt.
Publicerat den

Idag har det gått och blivit kallt väder igen. -7 står det på termometern. Jag som hoppades på att det skulle bli varmare väder och dags för vår, men jag har uppenbarligen gått händelserna i förväg. Dock är vi ju bara i mitten på januari så det är inte så konstigt. Haha.

Idag väntar jag besök av en gammal klasskompis. En tjej som jag gick tillsammans med på gymnasiet. Ska bli kul. Vi har inte träffats på säkert tio månader så det är verkligen dags nu. Sedan ska jag försöka ge mig ut på en liten promenad. Även om det är kallt så är det väldigt fint ute just nu. Solen lyser och det är klart på himlen. Så här ser det ut utanför fönstret. Visa blir man piggare när det är fint väder ute? :)



Inställda planer.
Publicerat den

Det blev inget besök i eftermiddags. En migrän kom i vägen. Så kan det bli. Men inte deppar vi ihop för det inte. Nu ska vi mysa med film och gottigheter. Mumsiga semlor. Lite avis blir ni väl allt nu? ;)



Lördag.
Publicerat den

Så var det lördag igen. Veckorna går så fort nu för tiden. Idag väntar vi främmande. Imorgon väntar jag främmande och på måndag väntar jag troligtvis främmande. Vi är alltså uppbokade några dagar framöver. Så ni vet.

Idag väntar vi besök av min gammelfaster, min mammas kusin och eventuellt mina sysslingar. Det ska bli lite intressant. Har inte träffat dem på jagvetintehurmångaår. Så det känns som att det är dags nu. Ingen av dem har t.ex. träffat Aurora. Så det ska bli kul att presentera dem för henne.

Innan dess ska vi veckohandla och handla lite till fikat. Aurora sover just för tillfället så det är dags att äta lite lunch och skriva en handlingslista. Jag kommer att vara upptagen de kommande dagarna, men ska försöka att uppdatera i alla fall. :) (Jag satt, innan jag skrev det här, och läste gamla blogginlägg, och oj vad kul det är att kunna gå tillbaka och kolla vad man gjort! Jag måste bli bättre på att uppdatera! Måse.) Ha det bra så länge!


Kul på kalas.
Publicerat den

Aurora hade roligt med moster M idag på kalaset. Vi andra tyckte att det var minst lika roligt.

 
 


Mama&Baby.
Publicerat den

Idag ska vi iväg på kalas. Det var min minsta lillasyster P som fyllde år igår. Hon blev tonåring. 13 år. Vktig ålder. Det känns som att det kommer att bli en mysig dag idag. Hoppas att ni också får en trevlig dag och helg mina läsare!
 
                                    Här är en bild på dagens mama och baby. (En nyvaken sådan.)


Systemkamerabilder.
Publicerat den

Fotade lite bilder med systemkameran idag. Aurora var självfallet foto-objektet. Gud vad stor hon blir helt plötsligt när man får en lite mer objektiv bild av lillan. Ett helt år gammal. Min älskade lilla tjej. ♥
 
 
 
 
 


Nisse.
Publicerat den

Om saker och ting börjar försvinna här hemma så vet jag nu vem den skyldiga är. Aurora. Att plocka i och ur saker ur lådor och diverse behållare har varit lillans stora passion på sistone. Jag tänkte ta det lugnt ikväll och kolla på film men kunde inte hitta mina tv-dosor någonstans. Som tur var hade jag haft ett litet öga på i vems små händer de befann sig sist. Så här fann jag dosorna. Jag hade på riktigt kunnat leta ihjäl mig.





Dags igen.
Publicerat den

Snart är det dags för mig att börjar plugga igen. För att vara mer exakt är det 13 dagar tills det drar igång. Jag ser både från emot det och är smått nervös inför det. Men det ska nog gå bra. Det är ju inte första gången. ;) Termin åtta för att vara mer exakt.

För er som inte har studerat på högskolan så ska jag berätta för er exakt vilka förberedelser jag håller på med nu. Jag söker böcker. Kurslitteratur. Som en galning!! Jag försöker göra allt för att slippa köpa nya böcker. Helt galet hur mycket litteraturen kostar egentligen! Bara till dessa två kurser skulle nog säkert böckerna ha gått på över tre tusen kronor. Det är ju så att man blir mörkrädd. Jag hoppas på att komma undan med tusen kronor. Då är jag nöjd. Detta är bara böcker till studier på halvtid får jag tillägga. Allt jag har att säga är att det är tur att studierna i sig inte kostar någonting för då hade nog ingen haft råd att studera.
 
Föräldrapenningen ska räcka långt denna månad. Önska mig lycka till!


Så, då var det gjort.
Publicerat den

Avlämningen gick galant. Jag satt en kort stund och pratade med Auroras fröken om hur hon kommer vara på dagis framöver. Och sedan bestämde vi att det var dags för mig att gå. Aurora verkade inte alls bry sig om att jag gick utan hon var fullt upptagen med allt annat som pågick runt omkring. Fine by me

Nu är jag hemma och mellanlandar en kort stund. Snart ska jag iväg och träffa bästaste Per. Lunch på stan står på schemat och sedan ska jag byta några presenter som Aurora fick på födelsedagen. Jag tror att det kommer att bli en riktig superdag idag. Hoppas att ni också får en fin dag idag mina läsare.


Dagisstart.
Publicerat den

Imorgon är det dags för Aurora att börja på dagis igen. Det ska bli riktigt kul. Det ska bli spännande att se hur Aurora reagerar då hon inte har varit där på flera veckor. Förhoppningsvis blir hon snabbt varm i kläderna igen. Det ska även bli intressant att se hur hon reagerar på sina fröknar och om hon kommer ihåg dem och sina dagiskompisar. Det blir garanterat en intensiv dag för lilla hjärtat.


Mammaträff.
Publicerat den

Idag var jag och Aurora hem till en av föräldragruppsmammorna. Där blev vi bjudna på lunch och träffade de andra mammorna. Vilket var riktigt trevligt. Det var alldeles för länge sedan vi sågs allihopa. Men så blir det ju ofta lätt när alla har sitt. Tyvärr kommer det nog bli ännu svårare att ses nu när några av oss snart börjar jobba igen och jag börjar plugga. Men vi får helt enkelt se till att planera in träffar i förväg och ta oss tid till det.

Innan träffen såg jag till att fixa ett litet paket till de tre små. Vi har ju alla barn som fyller i januari och det är ju inte mer än rätt när de faktiskt blir ett! En viktig födelsedag. Roligt också att visa att jag uppskattar mammorna och barnens sällskap. Det var en riktigt trevlig träff som avslutades med en timmes promenad. Skönt att komma ut och röra på sig också. Tiden går ju dessutom riktigt fort när man kan ha tjejsnack samtidigt. ;)


1 år!
Publicerat den

Igår blev Aurora ett år. Ett helt år!! Så fantastiskt. Jag har nu haft min lilla tjej hos mig i tolv månader. 365 dagar. Det har varit otrolig, men samtidigt jobbigt. Det har funnits glada stunder och ledsamma stunder. Men på det hela taget har det här året varit det bästa i mitt liv. Jag har haft möjlighet att vara hemma med personen jag älskar mest på denna jord. Jag har fått se Aurora utvecklas varje dag och det värmer mitt hjärta. Jag ser verkligen fram emot alla de kommande år som jag får spendera med min älskade dotter.

Mamma önskar dig ett jättestort grattis (i efterskott har på bloggen)! Läser du detta när du blir äldre så vill jag att du ska veta att jag är jättestolt över dig och jag älskar dig mest av allt på denna jord. ♥

Ettåringen. ♥


Länge sedan.
Publicerat den

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Och mycket har hänt sedan dess. Det har varit jul och nyår. Vi har spenderat mycket tid med min familj och vi har varit i Nyköping några dagar. Full rulle har det varit, men samtidigt väldigt trevligt. Riktigt trevliga sista dagar på 2012.

Aurora har dessutom utvecklats en hel del de sista veckorna. Hon pratar allt mer. Nu säger hon "titta dää" och pekar på diverse saker och hon säger "hssst" till häst. Den lilla sötnosen. Hon går dessutom helt själv nu. Ibland ser det ut som att hon går krabbgång. Haha. Riktigt lustigt att se. Aurora fick dessutom träffa doktorn i onsdags. Ettårskollen gick bra. Hon fick visa upp sin gång och fick även två sprutor. Detta var inte speciellt roligt och sköterskan fick onda blickar. Men Aurora blev snart glad igen då hon fick en ballong som tröst.
 
Det var en liten uppdatering om vad som hänt sedan sist. Nu får det bli lite mer ordning på bloggande igen.