Inte fungerar det inte.
Publicerat den

Internet fungerar inte alls här uppe på min mobil. Suck! Jag dööör. Typ. Inte alls, men det känns som det. Nu fick jag låna mobilen av min moster för att skriva det här till er mina läsare.

Idag har jag kört intervaller genom byn. Det var superfint väder men kroppen är inte van vid kylan. Förhoppningsvis är det inte lika tufft under nästa tur. Sedan var vi in till stan en sväng och handlade. Efter det fikade vi hos min mormors kompis. Till middag åt vi påskbord och nu kollar vi på och spelar Bingolotto. Det var dagen idag. Roligare än så blir det inte. ;) 


Så bra sagt. Men så hemskt.
Publicerat den



Det där var kul!
Publicerat den

Igår tog vi en tur till Västerås, jag, Aurora och mina systrar B och M. Vi var till Dollar store och Ikea. Väl på Ikea upptäckte Aurora en riktigt rolig sak. Vid lekhörnan och toaletterna hade man satt upp en projektor i taket som gjorde ett interaktivt bildspel på golvet. Detta var jätteroligt tyckte Aurora. Hon jagade fiskar och spelade fotboll. Vi som kollade på tyckte också att det var väldigt underhållande. 
 
 


Dagens att göra.
Publicerat den

Idag står rätt mycket på schemat:

- Ut och köra lite intervaller.
- Packa inför resan imorgon. (Vi åker upp till min mormor en vecka.)
- Äta lunch.
- Knata över till pappa för att umgås med familjen och äta påskbord.
- Lägga mig relativt tidigt då jag ska börja köra imorgon. Måste även vara pigg och glad då vi ska spendera typ nio timmar i bil. Det blir skoj!
 
P.s. Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna blogga från mobilen uppe hos min mormor. Om det inte fungerar vet ni varför det blir tyst här en vecka. Men vi är i sånna fall tillbaka här igen till nästa helg. D.s.


Är man trött så är man.
Publicerat den

Är man trött så är man. Då kan man sova bredvid mamma i soffan. Det är verkligen mysigt att lyssna på de små snarkningarna och snusanden.  Älskade gulleplutt. ♥


Morgonen.
Publicerat den

Idag är Aurora hemma från dagis. Vi har ätit frukost, Aurora har hunnit bråka och skrika en stund på morgonen och nu sitter vi och kollar film tillsammans. Föräldrafritt med Tom Cruise. En helt okej film faktiskt. Det är sällan som Aurora faktiskt sitter lugnt och stilla så jag njuter och myser. Idag har vi inga som helst planer för dagen utan vi får helt enkelt se vad vi gör. Kanske åker vi på en road trip med någon syster eller så tar vi oss en långpromenad i det fina vårvädret. Dagen är öppen för äventyr.


Vårskor i vårsol. Sånt blir man glad av.
Publicerat den

 
 


Erbjudande.
Publicerat den

Idag när jag kollade mailen hade vi fått ett erbjudande om att flytta Aurora till det dagis som vi sökte i första hand, men inte fick i höstas. Först blev jag förvånad, sedan fundersam. Hur ska vi göra nu? Det är nästan så att jag måste sätta mig ner och skriva en för- och nackdelar-lista. Vi trivs ju båda jättebra där Aurora går nu, men det här dagiset ligger ännu bättre till. Kanske tre minuter från där vi bor nu. Jag måste suga på den här karamellen ett tag tror jag.. Fast inte för länge bara. Svaret ska in på tisdag.


Står på schemat.
Publicerat den

- Knata över till pappa och låna bilen.
- Följa med syrran till sjukhuset.
- Lämna av syrran hemma hos sig.
- Hämta upp Aurora på dagis.
- Hämta upp Tant Per.
- Äta en sen lunch tillsammans.
- Lämna av Tant Per.
- Åka hem igen till pappa och lämna bilen. (Sen om det blir med Aurora eller om jag tar det senare ikväll får jag se.)

Det blir en hel del med åkande idag för min del, men det gör absolut ingenting.


Trevligt kvällsbesök.
Publicerat den

För en stund sedan kom Auroras farfar och hans fru förbi oanmälda. Med en liten påskpresent till
Aurora. Hon fick en docka som hon kan bada med, en tygtupp och kläder. Jag är verkligen så glad över att
Aurora har sin farfar och hans fru. Jag är så glad över att de verkligen vill ha kontakt med sitt barnbarn och att de anstränger sig för att träffa Aurora. Jag blir så glad över att hon har dem i sitt liv.


Inför hösten.
Publicerat den

Har sökt kurser till hösten nu. Lyssna på det här: Lyrik och drama, Roman och novell samt Språk och dialekter i Norden. Oh yeah! Det här kommer bli kul. Not. Okej, kanske det sista kursen. Den låter faktiskt intressant, men de andra två. Nej, nej, nej! Andas in, andas ut. Bara tre terminer kvar innan jag tar examen. Sweet!


Lång dag.
Publicerat den

Idag får Aurora gå en lång dag på dagis. Hon började halv nio imorse och slutar vid kvart över fyra då min moster slutar jobbet. Anledningen till att hon får gå en extra lång dag är för att jag ska hinna jobba ikapp lite. Det har ju liksom varit en massa sjukdomar i vägen. Så, nu är det dags att fortsätta på arbetet.


Sjukt kul.
Publicerat den



När de fem blir större.
Publicerat den

 
Här är några bilder på de fem barnen som for runt här hemma igår. Visst har de blivit stora!? Alla går nu och det är verkligen kul att se att de alla har olika personligheter och egna viljor. Ingenting fick vara i fred här hemma heller. Det är jag i och för sig van vid, men när det var fem stycken samtidigt blev det lite kaos. Tur att vi var lika många mammor som barn. ;)
 
Vi mammor planerade även in att träffas bara vi, utan barn, någon gång i maj. Ska bli superkul! Jag längtar redan. Det känns verkligen som att det var på tiden. ;)


Bilder från en söndagspromenad.
Publicerat den

 
 
 


De nya.
Publicerat den

 
Det är så skönt att äntligen ha ett par egna löparskor. Tidigare har jag använt min kusins välanvända skor vilket inte har varit bra för mina knän. För ungefär en månad sedan bestämde jag mig för att börja springa. Och det känns super! Jag har börjat med korta intervaller och de ökar sakta sakta. Så som man ska göra när man är ovan. Det har blivit tre gånger i veckan sedan jag började och det känns så skönt att komma ut och att få några minuter för sig själv. Att ha ett mål att arbeta efter gör mig även väldigt taggad.


En dag med mycket skoj.
Publicerat den

Det kommer att bli en sådan superdag idag. Det känns verkligen som det. Jag börjar dagen med ett besök på en barnloppis tillsammans med syster C. Superkul! Sedan ska jag ut en sväng med syrran och testa mina nya löparskor vilka jag inhandlade igår. Vid ett kommer sedan alla föräldragruppsmammor hit på fika! Som jag längtar! Det var alldeles för länge sedan vi träffades nu. Ska bli kul att träffa barnen också. De har säkert utvecklats jättemycket sedan sist. :)

Men nu måste jag vidare! Jag ska försöka fotografera under dagens lopp så får ni se bilder imorgon. Jag önskar er en minst lika bra lördag som jag kommer ha. Ha det bra!


Fotografering.
Publicerat den

Jag hade en liten mini-fotografering här hemma med Aurora igår. Som hjälp hade jag en rosa plaststol (för att få Aurora att sitta still). Jag tyckte dock inte alls om att det inte fanns någon bra bakgrund att fotografera mot, men så fick det helt enkelt vara. Här kommer resultatet! Fick även idén om att fota något liknande i trädgården i sommar. Kan nog bli superbra. Som jag längtar till sommaren nu!
 
Vad tycker ni om bilderna? Jag älskar bild nummer sex. Hon är bra go min unge! ;)
 
 
 
 
 
 
 


Tre saker som jag uppskattar.
Publicerat den

Här kommer tre saker som jag uppskattar med att inte vara magsjuk.
 
1. Man är inte begränsad till att vara tio meter från närmaste toalett eller spyhink. Som frisk har man helt enkelt mer valfrihet i vart man vill gå. Är man magsjuk och nöden kallar har man inte många sekunder på sig.
 
2. Man kan sova hur man vill. Då jag oftast nu för tiden somnar då jag ligger på mage var detta ett stort problem när jag var sjuk. Jag hade ont i magen hela tiden och att somna på magen var otänkbart. Det är så skönt att äntligen kunna sova normalt igen.
 
3. Man slipper illamåendet. På riktigt, det måste vara något av det jobbigaste man kan vara med om. Det och huvudvärk eller migrän. Det är faktiskt nästan så att man stoppar fingrarna i halsen än känner illamående-känslan. Avskyvärt.
 
Inte för att det var en så rolig lista det här, men det är bara något jag tänkt på och som gör att jag uppskattar att vara frisk ännu mer! Jag brukar alltid lova mig själv, när jag har ont i huvudet, att uppskatta min friskhet när huvudvärken väl försvinner. Detta var väl en liknande lista fast med magsjukan istället. Och nu hoppas jag att jag slipper skriva mer om magsjukor, spyor eller kräkningar. (Ni är säkert också trötta på att läsa om det.) Det här kan väl bli som ett litet avslut på detta samtalsämne? Och förhoppningsvis behöver inte heller dessa ord komma ur min mun de närmaste tio åren. Minst. Det tycker jag låter bra.


Vi klarade natten!
Publicerat den

Äntligen klarade vi mer än 48 timmar. Sååå skönt! Även om Aurora har varit frisk nu längre än hon måste för att kunna gå till dagis så fick hon stanna hemma idag. Anledning ett, vi vet ju inte om hon faktiskt är riktigt frisk än. Så som denna sjukdom har hållit på vet man aldrig. Anledning två, då hon precis har varit sjuk är hon mer mottaglig för andra sjukdomar. Det skulle ju vara typiskt om hon bara skulle vara en dag på dagis för att dra på sig ytterligare någon smitta. Hemska tanke. Vi tar helt enkelt det säkra före det osäkra.


När man tröttnat, del två.
Publicerat den



Det här blir spännande.
Publicerat den

Kommer det några spyor inatt? Vi får helt enkelt se. Vi får helt enkelt se om den mjölkfria kosten gjort sitt och om sjukdomen är över för denna gång. Det är ju 48 timmar sedan sist nu, men tyvärr är inte mina förhoppningar så stora.


Känslan..
Publicerat den

..då man böjer sig ner i köket för att ta upp dottern och det första man ser när man ställer sig upp igen är en rådjursbock. Tio meter från huset. Galet.


När man tröttnat.
Publicerat den

 


Och det fortsätter.
Publicerat den

Jag och min moster, som blev sjuka samtidigt, är friska nu. Superskönt. MEN.. så inatt spydde Aurora igen. Förvånad? Inte speciellt. Jag bara suckar inombords. Nu har det gått 48 timmar mellan, låt oss kalla det episoderna, två gånger. Det känns bara helt galet att det håller på så här! Det är tur att jag är hemma om dagarna i alla fall och studierna är väldigt flexibla. Tycker synd om dem som måste vara borta en massa från jobb och skola om barnet är så här utdraget sjuk. 

Jag ringde även bvc idag för att kolla så att allt står rätt till. Där fick vi tips om en mjölkfri kost ett tag framöver, så det kör vi på. Sedan skulle vi höra av oss om det fortsätter så här när vi närmar oss helgen eller om Aurora blir slappare och mer frånvarande. Men så länge som hon är pigg och äter och dricker bra var det helt enkelt bara att vänta ut det. Inte så roliga ord att höra när man är inne på dag sex med magsjuka. 


Min tur.
Publicerat den

Skoj! Inte har det varit mycket sömn inatt för min del inte. Visst är det underbart med magsjuka. :( Aurora klarade dagen igår och natten, men tyvärr vågar jag inte hoppas att det är över. Endast tiden kan utvisa hur detta kommer sluta. Snart hoppas jag.


Inte över.
Publicerat den

Igår kväll, 48 timmar sedan sista kräkning, var det dags igen. Så trött jag blir. Jag hade hunnit sova två timmar och sedan fick jag nattvaka i tre timmar innan Aurora äntligen somnade igen. Stackars lillan. Det är hemskt med magsjuka. 

Idag är Aurora som vanligt igen, även om hon äter mindre än vanligt far hon runt som aldrig förr. Jag förstår verkligen inte vad det är som händer. Kan det vara två sjukdomar på varandra? Har Aurora ätit något dåligt? Hur länge kommer det hålla på så här? Frågorna är många.


Narnia.
Publicerat den

Jag förstår inte vad den är som lockar sååå med min garderob. Okej, till viss del kanske. Det här med kojor och gömställen var ju helt underbart spännande när man var liten. Men min garderob kan väl ändå inte innehålla vägen till Narnia. Eller kan den? 
 
 
 


Kan vi ha sådan tur?
Publicerat den

Över 24 timmar kräkfritt. Kan vi ha en sådan tur att det redan är över? Aurora är sig själv igen och har sovit hela natten. Jag håller tummar och tår!


Sjuklingen.
Publicerat den



Så var det dags igen..
Publicerat den

Igår kväll var det tydligen dags för kräksjuka igen för Auroras del. Mitt stackars stackars lilla hjärta. Det drog igång vid tio och inte förrän vid halv två kunde vi sova ordentligt. Stackars liten. Det riktigt krampade i den lilla kroppen när hon hade spytt upp allt. Inte ville hon dricka något heller. Fy vad det är jobbigt när man inte kan göra något för sitt sjuka barn!

Min moster tog morgonpasset medan jag fick sova ut. Nu sover min moster och jag kollar till Aurora. Lillan sover nu i vagnen helt utmattad efter nattens hemskheter. Allt jag kan hoppas på är att det inte blir lika utdraget som förra gången.


Ny vagn.
Publicerat den

I helgen åkte jag och köpte en ny vagn till Aurora. Då vi om några veckor ska åka upp till min mormor behövde vi en mindre vagn som inte tar upp hela bagaget. Denna vagn hittade jag på blocket. Gav fyra hundra för den. Lite åt det dyra hållet om ni frågar mig, men mycket billigare än om man skulle köpa en ny vagn. Aurora verkar gilla den. Jag tror att hon sitter bättre och ser mer i den nya vagnen än i den gamla. Själv tycker jag att den nya vagnen är skönare att köra. Alltid ett plus.
 


Och hur tänkte han där?
Publicerat den

Min lärare skrev till oss studenter igår att "Det är valfritt att komma på morgondagens lektion. De som känner att de behöver hjälp får givetvis komma. (Fast jag rekommenderar att ni alla kommer då det är så långt tid till nästa gång.)"

På riktigt. Hur tänkte han där? Att säga till studenter att det är valfritt att komma och sedan säga att det är bra att man kommer är ju bara skrattretande. På riktigt. Vem går om man inte måste? Jag hade kanske gjort det förr, men sedan jag fick barn uppskattar jag de där ensamma timmarna medan lillan är på dagis alldeles för mycket för att sitta på högskolan om jag inte måste. 
 
Så nej det blev ingen skola denna gång heller. Istället skrev jag på uppsatsen och motionerade lite. Och tog mig en lång skön dusch. Mycket bättre att sitta på en (tyvärr) tråkig lektion.
 


Äntligen!
Publicerat den

Den känslan som infinner sig när bedövningen släpper efter tandlagningen. Underbart! Det är riktigt skönt att inte längre fundera på om jag ser fånig ut eller dreglar när jag pratar. Haha. Nej nu vill jag inte se insidan på en tandläkarmottagning på flera år. Minst.


Det här känns inte bra.
Publicerat den

Men hallå! Snö!? Inte okej. Inte alls. Nej nu får vädergudarna bestämma sig tycker jag. Okej, vi gör så här. Enligt SMHI kommer våren till oss runt tjugonde mars. Det är en vecka dit. Det kan jag stå ut med. En sista gång. En vecka. Sen måste våren komma. Det bara måste den.

 


Ny stil.
Publicerat den

 
Ja, för så här kan man ju också kolla på tv. Haha. Ser faktiskt lite skönt ut tycker jag. ;)
 
Idag har vi en hel del inbokat. Först ska jag lämna Aurora på dagis vid nio. Sen ska jag hem och plugga några timmar. Sedan ska jag äta en tidig lunch innan jag skjutsar min moster till stan. Efter det ska jag vidare till tandläkaren. Tandlagning står på agendan för min del. Vill inte! Men är bara att bita ihop. Suck. Efter det ska jag hämta Aurora vid två. Mellanladar hemma för mellis innan vi hämtar upp moster igen för att åka vidare för att strosa i affärer. Jag kommer ha fullt upp idag. Det är ett som är säkert.
 
Har ni också en fullspäckad onsdag?


Två från i lördags.
Publicerat den

Nedan är två bilder från lördagen tillsammans med Per. Då det var lite tid över innan bion valde vi istället att gå en sväng i stan runt ån. Det var riktigt soligt och fint, om än lite kallt och blåsigt.
 
 
 
  


"Inteee på huvudet!!"
Publicerat den

Oj, vad jag älskar när Aurora sätter upp sina smöriga händerna på huvudet vid frukosten, eller geggiga händerna vid maten! Ingeggat hår är bara för trevligt! (Sarkastiskt det vill säga.) Fast Aurora tycker nog att mammas reaktion är roligast. "Nej, nej, nej! Inteee på huvudet. Ta den här istället. Nej, inte huvudet! Men ååå.." Att försöka få en ettåring att lyssna till vädjandet är mer eller mindre meningslöst. Att hon hör ordet huvud upprepas x antal gånger är nog inte så bra heller. Haha. Ibland lyssnar lillan bättre än andra gånger. Vid matbordet finns det dessutom ofta mycket annat att fokusera på än en tjatig mamma.
 


Böcker.
Publicerat den

Aurora älskar verkligen böcker. Det har vi märkt här hemma och jag har även hört det från dagis. Bra att lillan har ett bokintresse. Kanske brås hon lite på mamma. ;) 
 
Igår var jag och Per även in på bok-rean och där köpte jag två böcker till lillan. En bok om Bu och Bä och en bok om diverse saker och föremål som småbarn kan vara intresserade av och som finns i närmiljön. Bok nummer två var verkligen en hit. Den första boken uppskattar hon nog mer när hon blir äldre.
 
 
 


Idag är det dags!
Publicerat den

Bio med Per om några timmar. Jag ser sååå mycket fram emot det. Ska bli superkul. Här kommer trailern till Beautiful creatures, om ni inte sett den redan. ;) Ska försöka skriva några ord om filmen senare ikväll eller imorgon. Nu är det dags att hoppa in i duschen medan Aurora sover och fixa sig lite inför dagens äventyr!
 


Fredag.
Publicerat den

Än så länge idag har jag busat med Aurora, motionerat och kollat Top gear. Snart ska vi iväg och handla till middagen. Tacos blir det. Mumsigt! Sedan ska Aurora pappa kom förbi en sväng i eftermiddag. Nu var det två och en halv vecka sedan sist. Får se hur damen reagerar på pappa idag. Förra gången de träffades var det ganska tätt så får se om något av igenkänningen finns kvar. Hur kvällen slutar får vi helt enkelt se. Kanske går vi hem till pappa en stund eller så blir det en lugn hemmakväll. 
 
Hur ska ni spendera er fredagskväll?


Tankar från en mamma.
Publicerat den

Veckorna går fort. Idag är det fredag igen. Ibland känns det riktigt bra att det går fort, men ibland önskar jag att det kunde gå saktare. Speciellt när jag kommer på mig själv med att se på barnet Aurora. Hon är ingen bebis längre. Hon är ett barn. Ett barn! Ett underbart skrattande, lekande, utforskande, testande, emellanåt grinigt barn som ibland gör mig varm och alldeles bubblande lycklig, men som samtidigt ibland retar gallfeber på mig. Livet som mamma är verkligen helt underbart, men det innehåller samtidigt djupa dalar. Trotts detta älskar jag mitt liv som mamma. ♥


Som jag längtar!
Publicerat den

Har ett biobesök med lunch inplanerad på lördag med Tant Per. Jag är så taggad och förväntansfull! Det känns som att filmen kommer vara riktigt bra. Vi ska se Beautiful creatures. Och som jag har längtat efter en tjejstund med bästaste Per. Vi har säkert en hel del att prata om. Det var verkligen alldeles för länge sedan vi träffades bara hon och jag.

Är ni också sådana som älskar att ha saker att se fram emot?


Våren är här!
Publicerat den

Det bestämmer jag nu. Isen smälter undan för undan. Solbrillorna åker på. Man svettas i vinterjackan. Vantarna är omväxlande på och av. Promenader tar man allt oftare och de blir allt längre.

Idag tog jag och Aurora en promenad med syster M och hennes hund Kido. Sammanlagt blev det fem kilometer. Vi matade änder och halkade omkring på den smältande isen. Nedan är några bilder från dagen. Jag bara älskar bilderna på Aurora då hon vandrar omkring här på gatan.
 
 
 
 
 
 


Lite av varje.
Publicerat den

Denna dag har innehållit lite av varje. Jag har pluggat, varit och hjälpt min syster då hon skulle besikta min pappas bil men inte ville köpa in den på besiktningen, vi har haft främmande och fikat, jag har spelat Candy crush saga (beroende framkallande till tusen), tagit hand om ett väldigt gnälligt barn som var en timme kortare på dagis idag. Ja dagen har helt enkelt innehållit lite allt möjligt.

Morgondagen är ännu oviss. Egentligen har jag skola inplanerad men då det verkar vara något på gång med Aurora så får jag troligtvis vara hemma med henne istället. Aurora har praktiskt taget gnällt sedan hon gick upp imorse. Sedan har hon även ätit mycket sämre än normalt. Något är på gång. Kanske är det bara tänderna som spökar, men bättre att ta det säkra före det osäkra.

Ett stort plus för dagen är att det har varit soligt och fint idag. Äntligen är våren här. Snön smälter undan för undan och jag håller koll i rabatterna efter krokusar. Som jag längtar efter dessa blommor!


Aurora och hunden. ♥
Publicerat den

Ibland händer det att man lyckas fånga små söta ögonblick i vardagen på bild. Så här satte sig Aurora efter en stunds lekande med denna spelande hund. ♥
 
 
 


Om två dagar.
Publicerat den

Om två dagar är Aurora hela 14 månader. När hände det!? Därför tänkte jag beskriva lite om hur lillan är just nu och vart hon ligger i sin utveckling.

När det kommer till gången så går hon numera helt felfritt. "Krabbgången" har vi inte sett skymten av på flera månader. Ibland har jag även märkt att Aurora går på tårna. Detta är nog för att hon testar sin egen kropp och hur den fungerar. Sedan kan hon nu även snurra runt om man ber henne. Då tar hon ett varv eller två runt sin egen axel och ser lagom fokuserad ut. Fast alltid åt samma håll. Haha. Hon kan även stampa med fötterna och tycker att det är roligt om man stampar och snurrar runt tillsammans med henne.

När det kommer till talet så härmar hon mer eller mindre allt man säger numera. När man sedan säger att hon är duktig skiner hon upp och klappar händerna. Gullunge. Säger man till exempel kopp så säger hon "opp" och säger man banan händer det att hon säger "nan". Men då två av mina systrar försöker få henne att säga deras namn vägrar hon. Men det kommer nog i sinnom tid det också. :)
 
Något mindre roligt, för mig i alla fall, just nu är väl att Aurora är överallt och ingenstans! Det går inte att lämna dörrarna öppna till varken mitt, min mosters rum eller toaletten för då är hon där och river i saker som hon inte får. Hon har även lärt sig att öppna skåpdörrarna och lådor i köket. Men andra ord blir det att barnsäkra köket så snart som möjligt. Roligt är dock att Aurora vet när hon gör något fel och springer ofta med ett leende på läpparna, fort som blixten, in i närmaste hörn eller så långt bort i rummet hon bara kan (oftast med en förbjuden sak i handen). Och blir man arg på henne för att hon gör något riktigt dumt vill hon nästan genast bli sams igen med pussar och kramar. Hon är bra rolig Aurora. Min älskade lilla gullunge. Och just det, idag bytte jag även hennes kläder till en storlek större. Numera har hon storlek 80 då storlek 74 blev lite korta i benen.
 
Det går fort nu och det är väl dags för mig att inse att Auror inte är någon bebis längre utan ett barn. Ett barn med en egen vilja och egna färdigheter. ♥




Fyra från idag.
Publicerat den



Fem år av saknad.
Publicerat den

Idag är det det fem år sedan min mamma gick bort. Fem år av saknad. Såren har läkt men ärren finns kvar. De kommer alltid att finnas kvar, men blir lättare att bära med tiden.

Åren har gått fort. Så otroligt fort. Mycket har hänt sedan den där hemska dagen i mars. Att cancern vann striden ändrade inte bara mitt liv utan alla nära och käras liv för evigt. Cancer jag avskyr dig. Cancer jag hatar dig. Det enda som var det minsta bra med det som hände var att min mamma slapp lida mer.
 
Jag och Aurora har umgåtts med mina systrar nu i eftermiddag och ikväll. Vi har ätit mat, besökt graven och kollat film. Vi har umgåtts och haft det bra. Vi har tänkt på mamma och jag hoppas att hon är stolt över oss. Det tror jag.


Med samma går det bättre.
Publicerat den

 
De senaste dagarna har Aurora mer eller mindre strejkat med gröten vid frukosten. Normalt brukar det gå hur bra som helst. Därför fick lillan testa att äta samma som mig och det fungerade hur bra som helst. Frukt med keso var enligt Aurora "Mmmm..". Riktigt toppen. Och jag håller nog med faktiskt.


Just nu på Bibblan.
Publicerat den

Full rulle, oh yes! Och lite vila. ;)