Lappar.
Publicerat den

Lapparna är typ det roligaste på sakerna. Alltid.
 


Fredag.
Publicerat den

Idag har vi en hel del att göra. Vi ska kolla isolering till N, handla till inflyttningsfesten imorgon och sen ska vi till bvc. Där ska vi prata om säkerhet. Intressant. Det kommer även bli riktigt kul att träffa mammorna igen. Det var alldeles för länge sedan vi sågs allihopa. Ska även bli kul att introducera N för dem. :)



Trummis?
Publicerat den

 
 
 
 


On the go!
Publicerat den

Iväg och handlar med moster, kusin och Aurora. Väntar även snart besök från N. Glad mami. :)



Nog är väl hösten fin ändå?
Publicerat den

 


Regn.
Publicerat den

När det regnar ute och är trist väder får man mysa och kolla film. Just nu kollar jag på The fast and the furious medan Aurora sover i famnen. En mysig start på denna onsdag. :)
 
 


Ett hack ned.
Publicerat den

Igår sänktes Auroras säng ännu ett hack. Det var dags. Så som lillan far runt kunde hon när som helst ha tippat över kanten. Nu är den faran avvärjd. Skönt. Nu kan jag ta det lugnt på morgonen utan att oroa mig för att höra Aurora fara i golvet. Vill inte göra en repris av då lillan for i golvet när hon ramlade ner från min säng.


On the run at bvc.
Publicerat den

Det gick superbra på bvc-besöket. Aurora fick strålande betyg. Boel-testet klarade hon galant. När det kommer till vikten gissade jag lite fel. Aurora är åtta och en halv månad och väger nu 9040g. Inte riktigt tio kilo än. 
 


Tisdag.
Publicerat den

Idag hade vi lite saker inplanerade. Först har jag varit en sväng till sjukhuset själv. Aurora fick vara hemma hos moster M. De hade säkerhet kul tillsammans. :)

Om en stund ska vi in till stan för att besöka bvc. Aurora ska göra boel-testet och vägas och mätas. Jag tror att hon väger över tio kilo. Känns som det. :) Min stora lilla plutt. ;)



Easy peasy.
Publicerat den

 


Tillbaka.
Publicerat den

Åter igen har det gått alldeles för länge mellan inläggen. Dåligt av mig. Då tänker jag inte på att det är tråkigt och dåligt för min egen skull utan framför allt så tänker jag på Aurora. Det blir ju ett gigantiskt hopp i vad som hänt under henne första år. Det vill jag inte. Absolut inte. Jag måste bättra mig. Nu har jag ju dessutom skaffat mig en ny mobil vilket borde göra det ännu lättare att få iväg inlägg. Inlägg med bilder också. (Ska bara är till att klura ut hur man gör först.)

Hoppas att ni, mina läsare, inte har tröttnat på att vänta på inlägg från mig. Jag ska bättra mig. Lovar.


Hoppas.
Publicerat den

Idag hoppas jag få en lösning eller åtminstone ett svar på något som har irriterat mig i snart tre och en halv månad. Min vänsta handled. Jag har haft ont, ont, ont. Idag ska jag iväg till farbror doktorn. Hoppas att jag får någon förklaring på vad som hänt.

Aurora får under tiden åka hem till moster M. Där kommer hon nog att trivas som fisken i vattnet. ;)


Ready.
Publicerat den

Nu är vi redo för hösten. Eller egentligen inte, men hur söt är inte lillan i sin höstmundering? Då blir det nästan, men bara nästan, så att jag längtar till hösten.
 
Jackan är ett loppisfynd och mössan likaså. Jag är riktigt nöjd med kapen.


Vink vink.
Publicerat den

Idag lärde moster Micki Aurora att vinka. De vinkade åt klockan i köket tillsammans under lunchen. Nu håller de även på och vinkar till alla som flyttar in saker och spinger förbi hallen. (Min moster och kusin flyttar in i huset idag.) Utvecklingen går framåt.


Åtta månader.
Publicerat den

Igår blev lillfisen åtta månader. Åtta hela månader. Herre min je! Och som hon utvecklas. Det är nästan lite läskigt. Idag gick vi förbi dagiset där Aurora troligen ska börja sedan. Det kändes overkligt. Om fyra månader kommer hon att gå på dagis. Dagis! Jag vill inte. Jag vill ha min bebis liten för evigt. Eller kanske inte egentligen, men i alla fall en stund till.
 
Aurora har nyligen börjat träna pincett-greppet. Ger man henne en liten sak så ser man hur hon verkligen försöker att ta upp den med pekfinger och tumme. Det är riktigt roligt att se henne försöka och utvecklas. Något som hon även har börjat förstå (men endast om hon är på det humöret) är om man frågar henne vart lampan är så händer det att hon faktiskt kollar på lampan i taket. Klockan kan även fungera ibland. Helt fantastiskt kul att se att hon hänger med lite i vad man säger. Frågan är vem som har roligast åt denna lilla lek. Mamma eller Aurora? ;) 
 
Nedan är två bilder på lillan på sin åtta-månadersdag.
 
 
 
Jag gillar:
- Att se mig själv och andra i en spegel. De brukar vara ena riktigt roliga filurer att kolla på.
- Att åka bil. Ett av de ställena som jag är mest nöjd på.
- Moster Micki. Bästa kompisen. Jag skiner upp så fort jag ser henne!
 
Jag gillar inte:
- Att bli pillad i näsan. Det absolut värsta som finns!
- Dammsugaren. En läskig grej det där.
- Att vara trött och hungrig. Då förvandlas jag till en monsterbebis.


Bättre sent än aldrig.
Publicerat den


Här kommer tre bilder från en riktigt fin sommardag för ett tag sedan (16 augusti) som jag fotade med systemkameran. Har inte hunnit med att lägga in dem på datorn tidigare utan gjorde denna lilla upptäckt nyss. Visst är de fina? Jag tycker speciellt mycket om bilden till vänster. Min älskade älskade lilla tjej! Det finns ingen som är sötare och mer underbar än dig! ♥


Our garden.
Publicerat den

 

Några blommor som växer i vår trädgård. (Fotade med systemkameran.)


It's ALIVE!
Publicerat den

Kameran lever. Hallelulja! Det var tydligen endast objektivet som mötte sin skapare. Det var skönt. Riktigt skönt. Det trista är ju ändå att objektivet jag använder mest har dött. Som tur är har jag ett annat objektiv som jag kan använda, men det är inte alls lika roligt att fota med. Ännu. Förhoppningsvis känns det bättre snart.

För övrigt har jag fått papper från Garant (Axfood) som jag ska skicka in så snart N kommer med bilder på kylväskan. Tanten (läs ragatan) som jag pratade med om det som hänt ville att vi skulle skicka med kylväskan! Aldrig i livet. Hon får bilder. Det får räcka. Hoppas, hoppas, hoppas att detta löser sig smidigt och enkelt. Men man ska nog inte hoppas för mycket..


Nya.
Publicerat den

 
Hej hopp! Nu är vi färdigflyttade och nycklarna har lämnats in. Känns riktigt skönt, men skumt! Är det faktiskt meningen att jag ska bo här? Helt knäppt. Har inte fattat det än. Kommer nog ta ett tag innan jag känner mig som hemma. Ovan är en bild på mig och Aurora i mitt alldeles egna rum. Att man kan gädjas åt så lite. ;) Ska bli skönt att ha ett rum som är bara mitt och som är fritt från barngrejer. (Hoppas kan man ju alltid göra. Haha.)
 
Snart inväntas besök från minsta syrran och sedan ska jag hämta moster som tänkte flytta lite grejer hem hit. Gemensam middag står även på schemat. Den allra första. :) Ska bli kul.


Flytt.
Publicerat den

Idag går alltså flyttlasset. Jag har inte förstått det än. Det gör jag nog först ikväll när jag inser att jag kommer att sova i mitt nya rum och nya hem. Skum känsla.

Dock ska vi innan vi sätter igång med flytten åka på barnloppis. Kul! Liite stressigt kanske, men får ju inte missa loppisen! En gång på hösten och en gång på våren är ju ett måste.

Hoppas att ni får det bra idag mina läsare! (Och tänk, de nästa bilderna jag lägger upp här kommer att vara från det nya huset. ;) Crazy!)