Glad midsommar!
Publicerat den

 
Efter att ha jobbat måndag-torsdag är det äntligen semester för mig och Rora. Två veckor med att göra ingenting. Som jag har längtat. Examensarbetet är klart och godkänt. Jag ska sååå njuta av att vara helt pluggfri. Idag är det midsommarfirande hemma hos pappa med hela familjen som gäller. Mys på högsta nivå alltså. Hoppas att ni också får en fin midsommar mina läsare!


En kvartsmara!
Publicerat den

 
Idag var det så dags för Å-varvet. Loppet började med att min pulsklocka visade att den var utan batteri!! Vad är oddsen!? Jag laddade den igår och till idag var den stendöd. Det gjorde mig jättesur och irriterad och suget att genomföra loppet försvann typ. Jag har ju inte sprungit utan pulsklocka sedan jag köpte den och den väljer att dö idag av alla dagar. Nej, det var inte kul, men jag fick genomföra loppet ändå. Mindre taggad, men ändå. Och hur gick det? Det gick jättebra trotts pulsklockestrulet. Jag tog mig in på 1.32.04! Jag lyckades alltså uppnå båda mina mål och det känns jättebra! Jag är stolt och glad. Nu har jag dessutom en tid att slå till nästa år.


Något jag glömt att berätta.
Publicerat den

I helgen var vi på traktorrally. Förra året åkte vi i mitten på maj och det här året i juni. Denna gång fick även barnen följa med och alla systrar lyckades åka med tillsammans. Turen gick både bra och mindre bra (på grund av en otrevlig händelse), men på det hela taget tyckte jag att det var det riktigt mysigt och trevligt. Aurora tyckte om att åka traktor och ser hon idag en traktor så pratar hon om att hon åkt traktor. 
 
 
 
 
 
 
 


När jag ser rött.
Publicerat den

 
På balkongen händer det en hel del nu. Jordgubbarna växer och börjar bli röda. Solrosorna börjar få knoppar tillsammans med blåklinten. En av lavendlarna står i full blom. Tomaterna dem blommar också. Det är verkligen kul att ha en balkong att odla på och pyssla med.


Listan.
Publicerat den

1 km - ?
2 km - 17 min 07 sek
2.42 km (testrundan) - 17 min 49 sek
3 km - 27 min 45 sek
4 km - 32 min 58 sek
5 km - 41 min 46 sek
6 km - 52 min 54 sek
7 km - 1h 02 min 09 sek
8 km - 1h 13 min 27 sek
9 km - 1h 25 min 59 sek
10 km - 1h 36 min 16 sek
11 km - ?


Milen!!!
Publicerat den

 
Jag har nog svårt att fatta det än, men idag klarade jag av milen. Jag tog mig runt en hel mil! Det är bra långt det. Och det var inte en dag för tidigt heller. Med tre dagar kvar till Å-varvet var det verkligen på tiden. Så, vad har jag för mål inför lördagen? Jag har två. Ett, jag ska orka jogga hela sträckan. Två, jag siktar på en tid under 1h och 40 minuter. Det känns som rimliga mål. Det enda som kan bli svårt är att klara tiden om det är mycket folk i vägen. Håll tummarna för att det blir ett bra lopp och att jag når mina mål.


Uppdaterad lista.
Publicerat den

Har sprungit åtta kilometer två gånger nu inom en vecka. En gång i söndags och så idag. Personliga rekordet har minskat med 2,5 minut. Det känns bra. På torsdag ska jag ge mig på nio kilometer. Det kommer att bli tufft, men det kommer att gå. Klarar jag den sträckan blir det dessutom ett nytt personligt rekord. Sånt gillar jag! Elva dagar kvar till Åloppet också, så nedräkningen har definitivt börjat!
 
1 km - ?
2 km - 17 min 07 sek
2.42 km (testrundan) - 17 min 49 sek
3 km - 27 min 45 sek
4 km - 32 min 58 sek
5 km - 41 min 46 sek
6 km - 52 min 54 sek
7 km - 1h 02 min 09 sek
8 km - 1h 13 min 27 sek
9 km - ?
10 km - ?
11 km - ?