Sommar.
Publicerat den

 
Och så har ytterligare dagar gått sedan jag bloggade sist och anledningen till det är helt enkelt att jag sommarjobbar för fullt. Måndag till fredag varje vecka. På helgerna har vi fullt upp också med diverse aktiviteter så dem swischar alltid förbi i rasande fart. Jag trivs på jobbet, dock med undantag för högsommarvärmen (idag väntas det bli 33 grader!). Dagar som dessa skulle man egentligen bada hela dagarna, men det får vi spara till helgerna istället. 3,5 vecka kvar av jobb, sen tar jag semester några dagar innan skolan börjar igen.


Världens finaste.
Publicerat den


Hade en snabb minifotografering av lillan idag. (Det gäller att fota snabbt medan Aurora fortfarande är med på hela grejen.) Jag älskar alla tre bilder.


Andra jordgubbsplocket.
Publicerat den

 
 
Igår var vi iväg på sommarens andra jordgubbsplock. Denna gång med min familj. Aurora var dock inte alls intresserad av jordgubbarna utan hon plockade löv i en hink istället. Kusinen däremot ville ha mera hela tiden. Han älskar jordgubbar (vilket syns på den övre bilden). Haha. För övrigt så äääälskar jag den undre bilden på Rora. Min lilla älsklingsfilur! ♡ Aurora har för övrigt börjat säga:
 
-Älskar dig också. Mest av allt på hela jorden!
 
Jag typ dör när hon säger det. Hon är bara helt underbar min lilla tjej. ♡ (När hon inte treårstrotsar vill säga, för sånt roligt har hon också börjat med.)


Vimpel.
Publicerat den

För några dagar sedan beställde jag hem gratis tygprover från nätet med anledning av att jag tänkte göra en vimpel att hänga upp på Auroras rum. Nu tänkte jag visa er det färdiga resultatet.
 
 
 
Jag är mycket nöjd. Ett plus är att det endast kostade mig fem kronor, vilket var kostnaden för snöret. Även Aurora tyckte att det blev "jättefint".


Dagens äventyr.
Publicerat den

Idag åkte jag, Rora, mostrarna M och A, och Auroras kusin på ett besök till Parken Zoo här i Eskilstuna. Dinosaurierna var helt klart en favorit hos barnen, men det var med skräckblandad förtjusning som vi gick runt bland dinosaurierna. Aurora tyckte också om att träffa kaninen och lejonet (uklädda personer), titta på sköldpaddorna och dvärgflodhästen. Dagen var riktigt trevlig allt som allt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Länge sedan nu.
Publicerat den

Solrosen som nu blommar på vår balkong.
 
Nu är vi inne på vår andra och sista semestervecka och det är med anledning av semestern och slappa dagar som jag lagt bloggen lite åt sidan. Dagarna bara rusar förbi och jag försöker att njuta av dem alla, men det är svårt. Speciellt med tanke på att just tankarna om att det snart är dags för dagis och jobb igen gör det svårare. Jag önskar verkligen att vi kunde vara lediga längre. Jag behöver mer ledig tid. Jag behöver mer ledig tid tillsammans med Aurora. Vi behöver framför allt bättre semesterväder där vi kan sola och bada. Planerna om att slappa på stranden och bada tills vi inte orkar bada mer har helt och fullt gått om intet. Det känns så jäkla surt att jag lyckats få semester under sommarens kallaste och mest regniga veckor. Usch och fy! Nej, jag är faktiskt besviken på vår semester om man ser till vädret, men annars har vi hunnit med en del roliga aktiviteter och det är jag nöjd med. Om en stund ska vi iväg med några av mina systrar till grannstaden. Det har jag sett fram emot. Hoppas att ni har det bra ute i det alldeles för blöta (i min åsikt) sommar Sverige.